Behandlingar NoiThai - rehab & healing thai massage

Välkommen till Healing Thai Massage hemsida!
Om du letar efter en professionell Thai Massage terapeut, har du kommit till rätt ställe.

Samtliga våra massagebehandlingar är väldigt djupgående, därför känns det verkligen att ni får massage. Om ni endast önskar mjukare massage, tala om det för er massör innan påbörjad behandling

 • Thailändsk oljemassage

  Den här behandlingen är mjukare än traditionell thaimassage. I kombination med akupressurtryck masseras Du lugnt och rytmiskt med en naturlig olja. Välj en neutral olja eller en med aromatiska tillsatser. Behandlingen är mycket rogivande och vilsam. Oroa Dig inte om du skulle slumra till, det gör de flesta. Vi väcker Dig när det är dags!

  Oljemassage utförs på en massagebänk. Du har underkläder på Dig och täcks av en handduk. Behandlingen löser upp muskelspänningar och kommer att ge Dig en avstressad och vital känsla. Vill Du duscha efteråt får Du gärna göra det hos oss.

  Pris: 60min-450kr
  90min-600kr
  Thailändsk oljemassage - Malmo
 • Thailändsk terapimassage

  Thailendsk terapimassagen utför man med en speciell tryckteknik där man arbetar mycket med armbågar, armar och händer. Har man problem med musklerna så kan man uppleva smärta på dessa ställe under behandlingen, men då vet man också att vår terapimassagen ger effekt.

  Den ger en balanserande effekt på kropp & själ och ger dig en bättre hälsa och ditt välbefinnande tillbaka.
  Massagen löser upp spänningar i hela kroppen och har gynnsamma effekter på huvudvärk, spända muskler, stress, reumatisk värk samt sömn och cirkulationsbesvär.
  Massagen utförs endast av certifierade terapimassörer.

  Pris: 60min-450kr
  90min-600kr
  Thailändsk terapimassage - Malmo
 • Traditionell Thaimassage

  Traditionell thaimassage är en terapiform med anor sedan 2500 år. Med hjälp av sina händer, underarmar, fötter och knän utför massösen stretchrörelser och distinkta tryck längs kroppens energilinjer i ett lugnt, rytmiskt tempo. I traditionell thaimassage eftersträvas att spända muskler ska inta sitt normala viloläge. Behandlingen lösgör blockeringar och balanserar kropp och själ.

  Behandlingen utförs på en madrass på golvet och Du är klädd i tunna, löst sittande kläder som Du får låna av oss. Räkna med att minst en timme behövs för att massera hela kroppen.

  Pris: 60min-450kr
  90min-600kr
  Traditionell Thaimassage - Malmo
 • Massage med varma örter

  Massage med varma örter anses ha sitt ursprung från Thailands Ayutthayaperiod (1351-1767) och metoden har inte förändrats sedan dess. Ett knyte som innehåller en blandning av örter med aromatiska och helande egenskaper värms över ånga. Behandlingen inleds med en lätt massage, Du väljer oljemassage eller traditionell thaimassage. När kropp och hud är varm och mottaglig fortsätter behandlingen med att omslagen med de varma örterna trycks lätt eller rullas längs energilinjerna och över ömma punkter. Värmen gör att porerna öppnas och kan absorbera örternas helande egenskaper.

  Den här behandlingen stimulerar på ett sätt som liknar akupressur. Välj den om Din kropp är känslig och öm och Du vill undvika distinkta akupressurtryck.

  Pris: 60min-475kr
  90min-625kr
  Massage med varma örter - Malmo
 • Fotmassage med reflexive zones

  Massage av nacke och skuldror ingår i 60 minuters

  Fotmassage – inte bara för fötterna!
  I asiatisk tradition står fotsulans reflexiva punkter, eller nervcenter, i förbindelse med huvudets hjässa och via meridianer däremellan kan alla omgivande inre organ påverkas. Behandlingen inleds med ett varmt fotbad. Med distinkta tryck med händer och med hjälp av en massage-stav av trä bearbetas fotens reflexpunkter. Vader och ben upp till knähöjd masseras med en balsam och med mjuk-görande kräm. Som avslutning får Du en kort massage av nacke och skuldror (ingår i 60 minuters). Många tycker att det här är bästa sättet att liva upp en trött kropp.

  Pris: 45min-450kr
  60min-550kr
  Fotmassage med reflexive zones - Malmo
 • Ansiktsbehandling

  Man brukar säga att ansiktet är själens spegel, så det är viktigt att ta hand om det. Låt oss hjälpa Dig. Vår massage löser upp spänningar och ger den naturliga energin möjlighet att flöda fritt. Blodcirkulationen ökar och Din hud blir elastisk och skön. Du kommer att känna Dig frisk och vacker!

  Vår ansiktsbehandling består av rengöring, peeling, vapozon ångbad, rensning av porer, massage, mask och skyddande dagkräm.

  Pris: 60min-550kr
  90min-700kr
  Ansiktsbehandling - Malmo

Upp